Life – events

Life – events is een platform dat de consument wegwijs maakt in de grote financiële en juridische wereld. Wij als initiatiefnemers, Petra den Hollander en Barbara Stoopman, brengen middels dit platform een aantal specialisten samen, waardoor het voor de klant duidelijker en overzichtelijker wordt.

Klanten hoeven zelf niet uren lang te zoeken naar antwoorden op financiële, juridische of fiscale vragen. Wij nemen deze zoektocht graag uit handen en één van onze specialisten neemt binnen 24 uur contact met de klant op om deze van dienst te zijn.

Petra den Hollander is advocaat-mediator en heeft sinds 2007 haar eigen praktijk, Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander. Barbara Stoopman is risicomanager en financieel adviseur en runt sinds 2012 een eigen advieskantoor, Nouveau Consultancy.
Vanuit onze beide praktijken hebben wij de krachten gebundeld en aansluiting gezocht bij een aantal deskundigen, zodat iedere vraag op financieel, juridische of fiscaal gebied beantwoord kan worden.

Je kunt ons zien als projectmanager. Wij nemen jouw vraag aan en gaan daarmee aan de slag. Je hoeft niet zelf op zoek naar de verschillende specialisten, dat doen wij voor jou. Wij zijn jouw aanspreekpunt!

Kortom: ga voor gemak en deskundigheid en stel je financiële, juridische en fiscale vragen aan ons!

Onze specialisten

Petra den Hollander
Advocaat familierecht / mediator

Barbara Stoopman
Risicomanager en assurantieadviseur

Jan Peekstok
Belastingadviseur / bedrijfsadviseur

Hans Schuurman
Notaris

Jolanda Brand
Makelaar / taxateur

Patrick van Lee
Pensioenadviseur

Peter Tempelaar
Hypotheekadviseur

Alexander Broekhoven
Advocaat ondernemingsrecht, arbeidsrecht

Cees Willem Dam
Arbeidsdeskundige

Martine Versteeg
Uitvaartverzorgster